Tegninger
Slett en tegning
Oppdatert over en uke siden

Du kan slette en tegning du har lastet opp i Next Field (CHECKD). Men vær forsiktig! Når du sletter en tegning, sletter du også alle items på tegningen for alle i prosjektet.

Bare en prosjektadministrator og prosjekteiere kan slette en tegning.

Følg disse stegene for å slette en tegning:

1. Logg inn på web.checkd.it og finn prosjektet med tegningen du vil slette

2. Klikk på menyknappen (de tre prikkene) under tegningen i fanen Drawings.

3. Velg "Delete drawing"

Hvis du av misstak sletter en plantegning og alle items, ta kontakt med Customer Support på en gang, så hjelper vi deg 😊