Field app - jobb i felt
Se tegning fra 'item' i app

Slik ser du hvor på tegningen punktet er plassert fra item visningen, Next Field

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Når man mottar en oppgave i Next Field app, kan man enkelt se i hvilken tegning - og hvor, item-et ligger, ved å følge disse stegene:

1. Åpne item-et i Next Field appen. Item-et kan åpnes fra push-notifikasjon, notifikasjonslisten, item-listen (items)  eller tegning ('Drawings)'.

2. Trykk på menyknappen som er øverst til høyre i item-et. Det er knappen med tre prikker over hverandre.

3. Velg 'Show item on drawing'.

4. Nå kan du se tegningen som kun vil vise item-et du jobber i.