Items (web)
Deleger/tildel flere Items (oppgaver) på en gang

Slik delegerer du flere punkter til en person med en enkel handling

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Når man har gått en befaring, vernerunde, satt opp en KS eller lignende ønsker man ofte å kunne delegere flere av punktene til en og samme person.

Fra web kan du enkelt gjøre dette ved å gjøre følgende:

1. Logg inn på web.checkd.it og åpne et prosjekt

2. Gå til fanen som heter 'Items'

3. Sorter frem de items du ønsker å delegere (slik filtrer du i Item list)

4. Huk av Items du ønsker å delegere/tildele (Punkt 1 i bildet under)

5. Trykk på 'More Actions' (Punkt 2 i bildet under)

6. Trykk på knappen som heter 'Assign'. (Punkt 3 i bildet under)

7. Velg så en person fra listen du ønsker å delegere alle items til

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)