Prosjekter
Arkiver prosjekt

Hvordan arkivere et prosjekt fra Next Field (CHECKD) web

Oppdatert over en uke siden

For å arkivere et prosjekt

• Gå til prosjekter og mine prosjekter

• Press menyen (de tre vertikale prikkene) som du ser på siden av et prosjekt du er eier på. Det er kun eier (owner) av prosjektet som får opp knappen da kun de kan arkivere det.
    ​

• Trykk "Archive project". 3 ting vil da skje:
    1) Prosjektet vil nå bli arkivert og bli flyttet til "Archived"-siden.
       Der kan du åpne prosjektet å se all info, men ikke endre eller legge til noe.
    2) Prosjektet vil ikke være synlig i appen lenger.
    3) Alle som er en del av prosjektet vil få en notifikasjon i appen om at prosjektet nå er arkivert.