Forms - sjekklister og protokoller
Slik lager du egne sjekklister/ protokoller

Med modulen Forms Pro kan du lage egne sjekklister for ditt firma

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

For å lage egne sjekklister i Next Field må du ha Forms Pro-modulen, og når den er aktivert er det bare å begynne!

For å begynne å lage dine egne sjekklister for ditt firma gjør du følgende:

1. Logg inn på Next Field på web

2. Gå til din firmaside (company page). Den finner du ved å trykke på 'My Company' (Se bildet under)

3. Forsikre deg om at du er admin i ditt firma, da kun de som har rollen 'company admin' kan lage og redigere sjekklister

4. Trykk på den blå fanen nederst 'Click here to see your company's Forms templates'. Her har du en liste over alle sjekklistene som er tilgjengelige i ditt firma og hvilke kladder du holder på å jobbe med

5. Velg 'New forms template' for å starte en ny sjekkliste

Denne videoen tar deg gjennom hvordan Forms Builder fungerer, og hvilke muligheter du har når du lager sjekklister i Next Field