Items (web)
Kopier et Item (oppgave)

Kopiere, oppgaver, items

Oppdatert over en uke siden

Når du har laget et Item (en oppgave) har du muligheten til å lage en eller flere kopier av denne oppgaven. Det kan være fordelaktig å gjøre hvis du har mange like oppgaver i et rom eller et bygg. Du velger da hvor mange kopier du ønsker å lage. Deretter kan du flytte på Item pinnene og sette dem på den lokasjonen de skal ha.

For å kopiere et punkt gjør du følgende:

• Åpne prosjekt du skal kopiere et item i

• Gå til enten tegning eller punktlisten

• Klipp på menyknappen (tre prikker) til punktet og velg 'duplicate'. Velg antall kopier, og plasser dem så ut på tegning. Fra tegning kan du også høyreklikke på punktet for å åpne menyvisningen

• Merk at et 'Item' som skal kopieres må ha statusen 'Open' eller 'Delegated', altså grått eller rødt.

(Klikk på bildet under for å se det i full størrelse og i en annen fane)