Forms - sjekklister og protokoller
Legg sjekklister og protokoller på prosjekt

Slik legger du dine maler, sjekklister, protokoller og maler på et prosjekt

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Med FormsPro modulen kan du velge hvilke sjekklister og protokoller som skal være tilgjengelige på ulike prosjekter. Sjekklister du deler der vil kunne brukes av dine kollegaer, og eksterne du har invitert til prosjektet ditt.

For å legge en eller flere sjekklister du har på et prosjekt må du først åpne prosjektet fra websiden, og deretter går til "Info"-siden i prosjektet (se bilde under). Herfra kan du trykke på blyantikonet for boksen som heter "Project FORMS Templates". Merk at du må ha admin- eller eierrolle for å kunne legge til en liste i prosjektet.

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

(artikkelen fortsetter under bildet)

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Når du har trykt på blyantikonet huker du bare av hvilke lister du øsnker skal være tilgjengelig i prosjektet.

Merk! Her kan du også huke av om kun de som er en del av din bedrift skal kunne se og bruke dem eller alle som er koblet til prosjektet skal kunne se og bruke den. For å gjøre den tilgjengelig for alle, huker du av for "Enable public templates for all project members"

(artikkelen fortsetter under bildet)

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

For å begynne begynne å fylle ut en av de valgte sjekklistene i Next Field-appen er det bare å åpne prosjektet og trykke på pluss-ikonet. Da vil du se hvilke lister osm er tilgjengelige i prosjektet og kan begynne å jobbe.

Dine firmakollegaer kan også når som helst hente ut sjekkliste- og protokollene som er tilgjengelige på firma.

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)