Rutiner - tips & triks
Følg opp KS med Next Field (CHECKD)

Opprett, følg opp, logg avvik og håndter din KS enkelt

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Opprett KS-oppgave fra app

For å logge KS i et prosjekt du allerede er i gang med, er det viktig å bruke den riktige taggen - KS. Du kan kombinere den sammen med andre tagger som "avvik", eller ulike faggrupper (f.eks. tømrer, rørlegger, elektriker osv.) Du kan legge til så mange tagger du ønsker på en oppgave, men vi anbefaler å holde det på et fornuftig nivå. Som regel holder to eller tre i massevis.

Med CHECKD Field-appen kan du fortløpende melde inn andre avvik enn det som er planlagt å sjekke. Metoden er den samme, men kombiner alltid taggene "KS" og "avvik" sammen.

For å opprette og følge opp på en KS-oppgave gjør du følgende:

1. Åpne prosjektet for KS i appen, og velg tegningen(e) hvor du skal opprette KS-oppgavene

2. Fyll inn en kort og beskrivende tittel, og utdyp rutinen i beskrivelsesfeltet

3. Tag punktet "KS", og legg til andre tags etter behov

4. Ta bilder og deleger punktet til ansvarshavende

Se denne korte videoen om hvordan du bruker CHECKD Field-appen