Field app - jobb i felt
Marker et prosjekt som favoritt i Next Field (CHECKD) app

Du kan legge prosjekter øverst i listen din ved å sette dem til favoritter

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Det kan bli mange prosjekter i listen over tid, og det kan bli utfordrende å holde oversikt over alle prosjektene man jobber i. Med Next Field kan du legge utvalgte prosjekter til i favorittlisten, slik at du lettere og raskere finner frem til de prosjektene du jobber i akkurat nå.

For å markere et prosjekt som favoritt, gjør du følgende:

1. Logg inn i Next Field-appen

2. Swipe/dra prosjektet du ønsker å legge til i listen din mot venstre til du ser stjernen

3. Trykk på stjernen for å legge prosjektet til i favoritter (For iOS-brukere er det tilstrekkelig å swipe prosjektet helt til venstre for å legge til)

For å fjerne et prosjekt fra favoritter:

1. Swipe/dra prosjektet du ønsker å fjerne fra listen mot venstre til du ser stjernen

2. Trykk på stjernen for å fjerne prosjektet fra favoritter (For iOS-brukere er det tilstrekkelig å swipe prosjektet helt til venstre for å fjerne)

Under ser du to GIFer som viser deg hvordan du gjør det på Android og iOS.

iOS GIF

Android GIF