Språk i Next Field (CHECKD)

Om systemspråk, endringer, innstillinger, språk

Oppdatert over en uke siden

Next One Technology AS (CHECKD) er et firma med hjemmebase i Norden, men leverer en digital løsning til brukere med ulike språk og nasjonaliteter. Derfor er systemspråket du ser inne i løsningen alltid engelsk. Vår erfaring med språk i den nordiske byggebransjen, er at det sjeldent er ett språk som styrer hele prosjektet.

Next Field (CHECKD) har derfor også stort fokus på visuell kommunikasjon, og bruker ikoner og farger for å fremheve en handling du kan utføre i løsningen. Foto-ikonet er et godt eksempel på dette.

Ved å bruke engelsk som felles språk, sikrer vi ikke bare at man lettere kan kommunisere på tvers av morsmål, men også at man unngår misforståelser som kan oppstå når ulike språk har forskjellige slangord og uttrykk for samme operasjoner, verktøy eller lignende.

Vi har for øyeblikket ingen planer om å endre språk i Next Field (CHECKD), men dette betyr ikke at vi aldri kommer til å gjøre dette. For mer informasjon om tekniske oppdateringer i CHECKD, kan du finne en oversikt her.