Flytte 'Item' på iOS

Slik flytter du et item / punkt / oppgave i Next Field-appen på iPhone og iPad

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

For å flytte et punkt du allerde har laget via din iPhone eller iPad, gjør du følgende:

1. Åpne punktet via Next Field-appen

2. Trykk på menyknappen som ligger øverst i høyre hjørne (tre prikker)

3. Trykk på 'Show item on drawing'

4. Du kan nå flytte punktet dit du ønsker. Husk å trykke på 'Update position' for å bekrefte plasseringen.

5. Når du slipper 'item pin' med fingeren, blir den nye plasseringen automatisk lagret.

NB! Et item må ha status 'Open' eller 'Delegated' for å kunne flyttes.

Se bildene under:

Fra denne visningen kan du fritt flytte punktet akkurat dit du ønsker. Husk å oppdatere den nye posisjonen ved å bekrefte på 'Update position'.