FAQ / Vanlige stilte spørsmål
Få mail på alle oppgaver delegert til deg i Next Field (CHECKD)
Få mail på alle oppgaver delegert til deg i Next Field (CHECKD)

Hvordan få mail når det kommer nye oppgaver

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Som standard vil alle oppgaver du blir tildelt komme som notifikasjon sammen med de andre meldingene, oppe i 'bjellen'.

Hvis du ønsker, kan du også få varsel om items/oppgaver på e-post. For å skru på dette, gjør du følgende:

• web.checkd.it, trykk på profil-ikonet oppe i høyre hjørne.

• Trykk på profil

• Fra profilsiden, gå ned og trykk på knappen for 'Receive mail everytime a new ITEM is delegated to you'.

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)