Prosjekter
Slik bruker du tags og sorterer arbeidet ditt

Tags hjelper deg å holde orden, løse flere forskjellige oppgaver og ta ut bedre rapporter

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Vil du bli flinkere til å sortere arbeidet ditt?

Tags er selve nøkkelen til å få orden på alle de ulike observasjonene du finner på befaringer. Tags hjelper deg også til å kunne håndtere mange ulike typer oppgaver i dine prosjekter, slik at du kan sortere og ta ut gode rapporter kjapt - eller sjekke hva du faktisk gjorde for 2 år siden 🤓

1. Søk på Tømrer for å få opp alle oppgaver som har taggen Tømrer

2. Ta med Avvik for å få alle oppgaver med Avvik og Tømrer

3. Legg til eller fjern en tag (trykk på linjen under tagen for å legge til en tag) eller (trykk på 'x' på taggen du vil fjerne)

4. For å fjerne all sortering, trykk på 'Clear filter'

Denne videoen viser deg hvordan du gjør det på web 👇