Items (web)
Aksepter flere items (oppgaver) på en gang

Slik aksepterer du mange items / oppgaver samtidig

Oppdatert over en uke siden

Fra web kan du akseptere mange/alle oppgaver som er sendt til deg, kjapt og enkelt. Med andre ord må du ikke gå inn på hvert eneste 'Item' og akseptere den, men kan gjøre det med mange/alle oppgaver samtidig.

Følg disse stegene for å akseptere flere 'Items' samtidig:

1. Åpne prosjektet du jobber i

2. Gå inn på 'Items' listen din og huk av alle Items du skal akseptere.
    Pro tip! Du kan filtrere vekk alle oppgaver som ikke har status delegated/rød slik at du kjappere får se de du skal akseptere.

3. Når du har huket av alle punktene trykker du på 'More actions' og deretter 'Accept'

4. Velg 'Yes' i pop-up vinduet for å akseptere alle punktene, og sette dem til statusen 'In progress'

(klikk på bildet under for å se det i full størrelse og i en egen fane)