Forms - sjekklister og protokoller
Gjør sjekklister tilgjengelig for alle i et prosjekt
Oppdatert over en uke siden

Noen sjekklister er kun for internt bruk, men det hender at du er i en situasjon hvor du har en liste du ønsker å dele med en person utenfor firmaet ditt. Med Forms Pro-modulen kan du ikke bare lage egne sjekklister, men også dele de med alle deltakere i de prosjektene du selv vil.

For å gjøre dette må du først åpne prosjektet du ønsker å dele sjekklister i, og deretter gå til infosiden. I den andre blokken trykker du på blyantikonet for å legge til sjekklister.

Saken fortsetter under bildet

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Når du har trykket på blyantikonet, huker du av alle sjekklistene du ønsker å gjøre tilgjengelig. Disse listene vil nå være de som vises først i et prosjekt.
For å gjøre dem tilgjengelig for alle, også eksterne, trykker du på "enable public templates for all project members" (se bildet).

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Husk å trykke på save-knappen når du er ferdig!

Så enkelt er det, og du kan nå dele sjekklister med alle i prosjektet ditt, fra UE til byggherre.