Prosjekter
Invitasjonen er til en annen bruker i Next Field (CHECKD)

invitasjon; får ikke logge inn i prosjekt; fått invitasjon men kommer ikke inn

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Når du sender en invitasjon til en underentreprenør (UE) for å invitere dem inn i et prosjekt, kan de få denne beskjeden:

Hvis denne brukeren er logget inn med en annen (epost) bruker, må de logge av den brukeren først, før de kan godta/akseptere din invitasjon.

(Dette skjer typisk ved at en har flere eposter i samme firma; F.eks: nicolay,benjamin@checkd,it og nibe@checkd,it. Hvis du tidligere har logget inn med nibe@checkd,it og får mail på nicolay,benjamin@checkd,it vil du få denne meldingen som er vist over.)

Derfor er det viktig å passe på at brukeren enten er logget ut eller at de sjekker hvilken bruker de er logget inn med.

​Dette finner man ut ved å trykke på (de tre linjene øverst til venstre på sin telefon når de er logget inn i Next Field app-en.)

Om du bruker iOS, vil du se hvilken bruker du er logget inn med helt nederst.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Om du bruker Android, vil du se hvilken bruker du er logget inn med øverst.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Da kan du sende en ny invitasjon til den brukeren de er logget inn med.

Man får bare lenken opp på webversjon, så da må brukeren logge av på websiden på mobil og ikke i app. Hvis du logger av Next Field app, vil ikke dette ha noe å si for innlogging i web.

Håper dette hjalp, lykke til