Forms - sjekklister og protokoller
Hvordan lage sjekklister med Item Connection (Item Element)

Forms Pro, sjekkliste, item connection, item element, Forms Builder, knytte oppgave til tegning

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden
  1. Logg inn på CHECKD web.

2. Gå til din firmaside (company page). Den finner du ved å trykke på 'My Company' (Se bildet under)

3. Forsikre deg om at du er admin i ditt firma, da kun de som har rollen 'company admin' kan lage og redigere sjekklister

4. Trykk på den blå fanen nederst 'Click here to see your company's Forms templates'. Her har du en liste over alle sjekklistene som er tilgjengelige i ditt firma og hvilke kladder/draft du holder på å jobbe med

5. I videoen under ser du hvordan du lager sjekklister med Item Connection

I item element bildet kan man legge inn en del forhåndsbestemt info:

1. Tittel (Dette er det som kommer sammen med '+' tegnet på koblingen til item connection. f.eks: + Avvik)

2. Info (det som legges inn her havner under 'i' knappen på høyre side og er en informasjons-knapp, hvor du kan legge inn informasjon om oppgaven)

3. Forhåndsbestemt tittel på oppgaven

4. Forhåndsbestemt beskrivelse (Det er her du ønsker at bruker fyller inn en del info om hva som skjer.)

5. Muligheten til å legge på bestemte 'tags' som følger oppgaven. (f.eks: avvik, tømrer, befaring)

(Trykk på "f" for å få den i fullskjerm, og "f" igjen for å redusere den ned.)

Under ser du hvordan det virker med item connection på telefon, og hvordan du linker oppgaven/item til en tegning fra sjekklisten/rapporten. (0:59 inn i videoen)

(Trykk på "f" for å få den i fullskjerm, og "f" igjen for å redusere den ned.)