Items (web)
Item (oppgave) nummerering
Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Våre items har et nummer for at du skal kunne adskille dem fra hverandre, og for at du enkelt skal kunne filtrere/søke opp dem.

Hvis du sletter et punkt blir ikke nummeret borte og heller ikke videreført til neste punkt.

Det er noen grunner til dette:

• Når du sletter ved en feil, og vil ha dette nummeret/oppgaven tilbake, må vi ha en mulighet til å finne det basert på et nummer.

• Hvis nummeret videreføres og du sletter punkt 1, men er på punkt 365 når du sletter det, ser det ille ut, når punkt 1 plutselig kommer tilbake.

• Når du jobber, tenker vi at du bruker numrene til å se at tidligere nummer er tidligere oppgaver.