FORMS Builder - Text Field

FORMS pro, Building blocks, byggeklosser, forms, builder

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Her får du full oversikt på byggeklossen "Text Field" i FORMS Builder

1. Dette er et rent tekstfelt, hvor du kan skrive inn en tekst under "title"

2. Legge inn tekst under info for å få inn en hjelpetekst som er skjult under (i) på høyre side. Her kan du legge inn mye god bakgrunns info. (Ved å klikke på spørsmålstegnet på høyre side i interaksjonsvinduet, kommer den teksten frem der. (Bilde 1 under) Se egen artikkel på hvordan her

3. På høyre side (interaksjonsbildet) kan du skrive inn navn (på f.eks: person/deltaker)

(Bilde 1)

Nederst ser vi hvordan man kan markerer hvordan det blir synlig i pdf. "Quarter" og "Half" indikerer hvor stor plass man bruker.