FORMS Builder - Toggle

FORMS pro, Building blocks, byggeklosser, forms, builder

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Her får du full oversikt på byggeklossen "Toggle/å veksle" i FORMS Builder:

1. Legg inn tittel evt også info (f.eks: tittel på hendelsen "Har huset en el bil plass") Hvis ikke det legges inn en tittel her kommer det heller ikke frem på pdf.

2. Da kan du huke av/veksle mellom (har og har ikke elbilplass)

3. Hvis du ønsker å få mer ut av denne trykker du på "Conditional" og du vil få muligheten til å legge inn en handlig for akseptert (accepted) eller avvist (rejected). Der kan du legge inn andre byggeklosser som; "Text Field, hvor du kan legge til/dra inn) en tekst som "Fyll inn elbil plass nr" og evt dra inn kamera dit også for å kunne ta et bilde av plassen.

4. Velg om den skal være synlig helt, kvart eller halvt på pdf.

Se video under for hvordan:

(Trykk på "f" for å få den i fullskjerm, og "f" igjen for å redusere den ned.)