FORMS Builder - Dropdown

FORMS pro, Building blocks, byggeklosser, forms, builder

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Her får du full oversikt på byggeklossen "Dropdown/nedtrekksliste" i FORMS Builder:

1. Legg inn tittel evt også info (f.eks: tittel på hendelsen "Verktøy som er i bruk") Hvis ikke det legges inn en tittel her kommer det heller ikke frem på pdf.

2. Legg til en verdi (add new value) og skriv inn navnet på "verdien/elementet" f.eks "Sirkelsag", legg til en verdi/element til og skriv inn f.eks "Stikksag" og legg til en verdi/element til og skriv inn f.eks "Trykk hammer".

3. Da vil du ha mulighet til å få en nedtrekksliste, hvor den/de som fyller ut sjekklisten kan velge ett av alternativene.

4. Hvis du velger å huke av "multi select", kan de velge flere på listen

5. Hvis du velger å huke av "add new", kan de selv legge til et nytt element på listen

Se video under for hvordan:

(Trykk på "f" for å få den i fullskjerm, og "f" igjen for å redusere den ned.)