FORMS Builder - Tabular

FORMS pro, Building blocks, byggeklosser, forms, builder

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Her får du full oversikt på byggeklossen "Tabular/Tabell" i FORMS Builder:

1. Legg inn tittel, eventuelt også info (f.eks: tittel på hendelsen "KS av dør")

2. Velg om den skal være synlig helt, kvart eller halvt på pdf.

3. Legg til en sjekkboks under i det åpne vinduet.

4. HUSK å legge til en tittel på sjekkboksen som f.eks "Sjekk av hengsel". Hvis ikke det legges inn en tittel her kommer det heller ikke frem på pdf.

5. Legg til noen verdier/value ved å klikke på "add new value".

6. Legg til "OK" som ett alternativ, "avvik" som et annet og "I/A" (ikke aktuelt) som det tredje alternativet.

7. Lag så en duplikat av alt. Da kan du bare endre tittelen på den nye sjekklisten, så er alt annet lagt til.

8. I interaksjonsvinduet på høyre side får du har mulighet til å velge/trykke på plusstegnet og huke av for de valgene du har laget.

Se video under for hvordan:

(Trykk på "f" for å få den i fullskjerm, og "f" igjen for å redusere den ned.)