Prosjekter
Hvordan ekskludere/velge vekk
Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Du kan endre visningen på hvem / hva du ønsker å se / ikke se i kolonnevisningen.

1. Logg inn på CHECKD

2. Gå inn på et prosjekt

3. Trykk på Items

4. Gå til en kolonne, under select

5. Velg det du vil sortere på og velg bort / avmerk det du ikke vil se

I videoen under ønsker vi å se alle avvik, men ikke avvik fra etterbefaring, og vi ønsker heller ikke å se oppgaver delegert til Espen.

Da kan du avmarkere de du ikke ønsker at skal være med i sorteringen. Disse fjernes da fra sorteringen.

(Trykk på "f" for å få den i fullskjerm, og "f" igjen for å redusere den ned.)