Field app - jobb i felt
Jeg finner ikke items i Field appen

Item er borte, hvor er item, items, oppgaver er borte, mine oppgaver

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger kan det hende at du ikke ser alle 'Items' (oppgaver) i prosjektet ditt når du er inne på appen. Mest sannsynlig er dette fordi et eller flere 'items' har statusen 'Closed' (fullført). Hvis du lurer på hvordan du får disse synlig i appen igjen kan du gjøre følgende steg:

1. Åpne prosjektet ditt

2. Trykk på forstørrelseglasset øverst i høyre hjørne og et filter vil åpne seg

3. Trykk deretter på 'Closed' i filteret for å få opp alle 'items' med statusen 'Closed'.

(See the pictures below for an example):