Field app - jobb i felt
Flytte 'Item' / oppgave på Android

Slik flytter du et punkt, item, oppgave i field appen på din Android telefon eller nettbrett

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

For å flytte et item du allerede har laget, gjør du følgende steg:

1. Gå inn på item-et i Next Field-appen.

2. Trykk på 3-prikkmenyen oppe i høyre hjørne for å åpne funksjonsmenyen

3. Trykk på 'Show item on drawing'.

4. For å flytte et item holder du fingeren inne på item-et du ønsker å flytte, og deretter kan du dra dette til den nye plasseringen.

5. Når du da slipper item-et på den plasseringen, lagres endringen automatisk.

NB! Vær klar over at et item må ha status 'Open' eller 'Delegated' for å kunne flyttes.

Se skjermbildeeksempler under: