Prosjekter
Dupliser / kopier et prosjekt

Dupliser et prosjekt med tegninger, personer, firmaer og forms maler

Mikel von Krogh avatar
Skrevet av Mikel von Krogh
Oppdatert over en uke siden

Nå kan du kopiere/duplisere et prosjekt som ditt firma eier gjennom WEB portalen web.checkd.it

VIKTIG:

• Du må være Company Admin, eller Project Admin/Owner for å kunne duplisere

• Alle personer vil bli automatisk lagt til i prosjektet. De vil ikke få varsling på dette.

Steg for å kunne duplisere et firmaprosjekt:

1. Logg deg inn på din CHECKD profil på web

2. Velg 3-dott menyen (tre prikker) til høyre for prosjektet du ønsker å duplisere

3. Velg 'Duplicate Project'

4. Skriv inn ny tittel på prosjekt

1. Velg om du vil ha en ny prosjektbeskrivelse under Description

2. Huk av på Drawings, People og Templates hvis du ønsker at dette skal bli med

5. Trykk 'Create'

6. Vent til prosjekt er duplisert, så kan du starte arbeidet

Tags i originalprosjektet kommer automatisk med.

TIPS til bruk:

• Bygg et sett med standard prosjekter som dere ofte bruker i deres arbeid.

• Hver gang dere skal starte et nytt prosjekt, kan dere ta utgangspunkt i et Standard prosjekt dere har bygget.

• Eks: Standard Prosjekt - Befaring

• Med Template: Befaring, Vernerunde, Tilstandsvurder

• Med People: Person som ofte går befaringer (Peter Be far)

• Eks: Standard Prosjekt - Drift

• Eks: Standard Prosjekt - Utførelse