Månedens guider
Send en invitasjonslink på nytt

Har invitasjonen du sendte ikke nådd frem?

Oppdatert over en uke siden

Hva gjør du hvis du har sendt ut en invitasjon til en prosjektmedarbeider, og invitasjonen ikke har nådd frem til personen sin e-post innboks?

Du kan gjøre følgende for å sende ut en invitasjon manuelt:

1. Gå inn på prosjektet du skal invitere noen til

2. Gå deretter til 'People' fanen

3. Trykk deretter på 3-dot ikonet på den personen det gjelder

4. Trykk på 'Copy invitation link' for å kopiere linken automatisk

5. Trykk deretter på ctrl/command og v samtidig for å lime inn invitasjonslinken, f.eks. i en e-post som du skal sende.

6. Man kan også kopiere lenken manuelt ved å markere og kopiere teksten som står i parantes.