Forms - sjekklister og protokoller
Bruk QR kode for å fylle ut en sjekkliste anonymt

Se hvordan du kan bruke QR koder til å komme dirkete inn på en sjekkliste

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Man kan lage en QR kode som er tilknyttet en sjekkliste, og bruke dette som en svarvei for å komme inn på sjekkliste man skal benytte. Personen som skal bruke sjekkisten må da ta bilde av QR koden med kamera på telefonen sin, deretter får de muligheten til å åpne sjekkisten.

Gjør følgende sted for å utføre dette:

1. Trykk deg inn på ditt prosjekt

2. Fra prosjektvinduet velger du 'Reports' fanen

3. Deretter velger du 'Templates' for å se listen med 'Templates' som er tilgjengelig på prosjektet.

4. Finn sjekklisten du vil lage en QR kode snarvei til og trykk på 3-prikk menyen og velg 'Go to QR-code' view.

5. Denne QR koden kan kopieres og sendes til andre. (MERK: Navnet på sjekklisten kommer som tittel over QR koden)

6. Du kan alternativt også lage en PDF versjon av QR koden og eventuelt printe ut dette slik at QR koden kan deles som et ark, eller henges opp på en tavle.

7. Når sjekklisten er fylt ut vil den ligge under 'Open reports' i prosjektet ditt.