Månedens guider
Hvordan delegere oppgave til noen i din kontaktliste på telefon
Hvordan delegere oppgave til noen i din kontaktliste på telefon

delegere, assign, telefon, kontaktliste, adresseliste, mobil

Maren Melkild Gjelsvik avatar
Skrevet av Maren Melkild Gjelsvik
Oppdatert over en uke siden

I vår app kan du enkelt delegere en oppgave til personer som allerede ligger i prosjektet, men også de fra kontaktlisten i din telefon. Følg stegene under for hvordan du får tilgang til kontaktlisten din:

1. Klikk på 'Assign this task' når du oppretter en oppgave.

2. Klikk på ikonet for kontaktliste, øverst til høyre på skjermen (se bilde nedenfor)

3. Velg 'Invite from device contacts' (iOS) eller 'Contacts' (Android). Du kommer da direkte inn i din kontaktliste på telefonen.

PS! For at du skal kunne delegere oppgaven, må vedkommende ha en mail lagret i sin kontaktprofil.