FAQ / Vanlige stilte spørsmål
Prosess for fjerning av ansatte
Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

For å fjerne en ansatt som ikke lengre jobber i firmaet, gjør du følgende:

1. Gå inn på 'My Company'

2. Gå videre inn på 'Employees'

3. Finn den brukeren du ønsker å fjerne

4. Trykk på de tre prikkene på enden av brukeren

5. Velg fjern bruker 'Remove member from company'

6. Når du trykker på 'Remove member from company' får du opp et varsel, for å avsjekke at du faktisk ønsker å fjerne denne brukeren.

7. Trykker du 'OK' vil brukeren bli fjernet.

Under vises også hvordan visuelt:

Finn rett bruker:

Når du trykker 'Remove member from company' vil det da komme opp en advarsel:

Dette er ikke det samme som å fjerne en bruker fra prosjekt. Der vil alle prosjekter som har denne brukeren sin lagrede historikk, bli navngitt med 'personens navn' mens bruker blir ikke å finne under brukerne i firmaet.

Håper dette var til hjelp!