Field app - jobb i felt
Ta bilder, rediger og last dem opp (iOS)

Lær hvordan du legger til et bilde, og hvordan du tegner og redigerer bildene i Next Field (CHECKD), iOS

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Bilder er en god måte å dokumentere det arbeide du har gjort. I tillegg gjør gode bilder det enklere å vise hva som skal gjøres. For å legge til et bilde i et 'Item', følger du disse stegene:

1. Gå inn på det 'Item' du ønsker å legge til et bilde i

2. Trykk på bildeikonet (kameran) som du finner nede i mitten, da åpnes kameran

3. Nå kan du enten velge å ta et bilde eller klikke på 'Library' for å åpne kamerarullen

4. Når du enten har tatt et bilde eller lastet opp et fra kamerarullen så har du nå muligheter for å redigere bildet. Dersom bildet du tatt eller hvis bildet du lastet opp var feil så kan du klikke på krysset oppe til venstre for å ta/laste opp et nytt bilde.

5. Når du er fornøyd med bildet så klikker du på pilen nede til høyre for å laste opp bildet i item-et

Bilderedigering i appen er enkelt og du har en rekke muligheter.

Ta kontakt med oss i chatten dersom du trenger hjelp.