Teknisk
SSO
Microsoft SSO login for din bruker

sso login, microsoft

Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie avatar
Skrevet av Kjetil Nicolay Benjamin Sørlie
Oppdatert over en uke siden

Dette må gjøres i browser/nettleser på mobil/PC

Som eksisterende bruker gjør du slik:

• Gå inn på din profil (Øverst i høyre hjørnet, ved siden av bjellen)

• Gå til bunnen av siden og trykk på activate Micosoft login

• Velg din Microsoft login (Ditt firma)

• Skriv inn ditt passord (Microsoft passord)

• Godkjenn (åpne app (Microsoft authenticator) på telefon)

• Du er nå logget inn med din Microsoft konto

• Du vil også være knyttet til din konto på appen på din telefon, når du logger inn via Next Field (CHECKD).

Som ny bruker må du:

• Klikk på mailinvitasjonen du har mottatt fra en kollega.
    Det er en mail som kommer fra noreply@checkd.it (sjekk om den kan ha havnet i spam/søppelpost). Den vil se slik ut

• Når du klikker på linken som ligger i invitasjonen, kommer du hit:

• Scroll deg så ned til knappen ‘Sign in with Microsoft’ blir synlig.

Trykk på denne og du kommer hit:

• Velg godta

Når du trykker på ‘Godta’, kommer du til Next Field (CHECKD). Her må du huke av at du har lest og er enig med vilkårene og trykke på fortsett:

• Aksepter invitasjonen og du er inne:

• Gratulerer du har nå logget inn i Next Field (CHECKD). Du kan nå også logge inn via samme konto på din telefon via appen CHECKD Field.

Du vil også være knyttet til din konto på appen på din telefon, når du logger inn via Next Field/CHECKD Field.