Alle samlingerJuridisk
Sletting av konto

Slik sletter du kontoen din

Mikel von Krogh avatar
Skrevet av Mikel von Krogh
Oppdatert over en uke siden

Hvis du trenger å slette kontoen din i vår SaaS-tjeneste, vennligst følg disse stegene:

1. Kontakt support:

• Bruk vår interne chattetjeneste for å ta kontakt med support.

• Alternativt kan du sende en e-post til support@next-tech.com.

2. Anonymisering av data:

• All data delt med eksterne parter vil bli anonymisert, slik at navnet ditt fjernes.

• Vær oppmerksom på at firmanavnet vil bestå som en referanse.

3. Brukergenerert innhold:

• Hvis du har delt personlig informasjon i dokumenter med andre brukere, vil dette innholdet ikke bli automatisk fjernet.

• Du må slette dette innholdet manuelt.

4. Slette en firmakonto:

• For å slette en hel firmakonto, vennligst ta kontakt med support gjennom chattetjenesten.

Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse, er vårt supportteam her for å hjelpe.