Field app - arbeta i fällt
Lägga till en samarbetspartner i en item (uppgift)

Så här jobbar du i tilldelade uppgifter med samarbetspartner

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En bra funktion i Next Field (CHECKD) är att kunna samarbeta i en item (uppgift) som är tilldelad dig.

Först måste personen du vill samarbeta med vara i samma bolag i CHECKD (detta förutsätter ett betalabonnemang). För att lägga till personer i bolaget, se denna guide.

För att lägga till en samarbetspartner, följer du dessa enkla steg:

1. Logga in i Next Field-appen

2. Hitta den item (uppgift) där du vill lägga till en samarbetspartner på (du måste ha uppgiften tilldelad dig)

3. Klicka på meny-knappen överst i högra hörnet (tre prickar)

4. Välj 'Add collaborator' och lägg till

Samarbetspartnern kommer kunna chatta, lägga till foton och jobba med dig i punkten, men det är fortfarande du som äger den (som 'Assigner'). Det betyder att all information som blir lagt till i itemen kommer registreras som dig (bortsett från chatloggen).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------