Field app - arbeta i fällt
Skapa en 'Item' (uppgift) i ritningen

Så här skapar du en punkt, uppgift, item i Next Field-appen

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en 'Item' i Next Field (CHECKD) så måste du först logga dig in i appen.

Därefter letar du upp det projekt och ritningen som du vill upprätta item/punkten i. Det kan vara smart att zooma in i ritningen innan du fortsätter.

1. Håll fingret på ritningen för att skapa ett item (punkten/uppgiften).

2. Fyll i titel, information och tags. Du kan när som helst lägga till standard tags som kommer dyka upp i projektet.

3. Om du vill lägga till ett foto så klickar du på foto-ikonen i punkten/uppgiften.

4. För att delegera en uppgift vidare så klickar du på 'hen med hjälm'-ikonen.

5. Klicka alltid 'Save. för att spara det arbete du gjort.