Company / företag
Bjud in personer till bolagets konto i Next Field (CHECKD)

Så här lägger du till dina anställda i Next Field (CHECKD)

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Next Field (CHECKD) kan du arbeta i alla projekt oberoende av vilket företag du tillhör, så länge du är inbjuden. Det är fortfarande fördelaktigt att ha översikt på sina anställda i Next Field (CHECKD) och därför är det smart att lägga dom in i företagets Next Field (CHECKD) -sida.

Så här gör du det:

1. Logga in på Next Field (CHECKD) webb

2. Gå in på informationssidan, "My Company" (denna hittar du på vänster sida)

3. Klicka på "add employee". (se bild under)

4. Skriv in e-post adressen till dem du önskar att bjuda in. Kom ihåg att trycka på enter-knappen för att lägga till varje e-post. Eventuellt så kan du kopiera in flera eposter här.

5. Välj vilka rättigheter de ska ha till företagets sida:

1. Normala rättigheter ger ingen tillgång till att ändra företagets konto

2. Admin rättigheter ger många möjligheter. Bland annat att lägga till logo, bjuda in andra i företaget, ändra adress m.m.

6. För att sända invitation så klickar du på "send invitation". Mottagarna vill få en e-post med invitation till företaget. Invitationen påverkar inte vilka projekt dom är aktiva i.

När dina anställda är en del av ditt företag så kan de på ett enklare sätt bli lagt in i bolagets projekt.