Company / företag
Lägg till en användare i ditt bolag

Se hur du inviterar användare til Next Field (CHECKD)

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Next Field (CHECKD) kan du enkelt jobba i projekt som du har blivit inbjuden till och du behöver inte nödvändigtvis inte vara anställd i bolaget som äger projektet. Med andra ord är det naturligt att du lägger till alla dina anställda som ska använda Next Field (CHECKD), men också andra projektdeltagare, som f.ex. underentreprenörer som ska utföra uppgifter i ett projekt.

For att lägga till en användare i din CHECKD lösning, gör du följande:

1. Logga dig in på Next Field (CHECKD) på nett.

2. Gå till 'My Company' sektionen

3. Klicka på 'Add employee' knappen. OBS! Bara användare med Admin rättigheter kan invitera andra användare.

4. Skriv in eller kopiera och klistra in den epostadressen i fältet. Epostadressen kommer att vara användarnamnet i Next Field (CHECKD)

5. Välj vilken tillgång de ska ha:
    'Normal Rights' ger begränsat med rättigheter och tillgången är begränsat till de projekt de ska jobba i.
    'Admin Rights' ger möjligheter på organisationsnivå. F.ex. att redigera företagsinformation, bjuda in användare och mycket mer.

6. Klicka på 'Send invitation' för att sända invitationen. Alla epostadresser vill motta en personlig länk för att skapa sin användare. Invitationerna står som pending fram tills användaren har accepterat inbjudan.