Projekter
Skapa en rapport

Skapa en rapport från web.checkd.it

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Rapporter i Next Field (CHECKD) är digitala (du kan också exportera rapporterna som PDF). Det betyder att du kan klicka på interaktiva funktioner samt zooma in och ut av planritningar. Detta gör det enklare att lokalisera items (punkterna) i en planritning som i sin tur gör det lättare att kunna se på bilder i full upplösning samt att det gör det enklare att dela rapporten via en länk. Du kan till och med signera de digitala rapporterna och man kan också lägga in en kommentar.

Följ dessa steg för att skapa en rapport:

1. Gå in i det projekt du önskar att skapa en rapport ifrån

2. Väl inne i projektet klickar du på 'Items' fliken

3. Använd filterna eller bocka av en och en item manuellt för att få in de du önskar in i rapporten.

4. När du har valt dom 'Items' du vill inkludera i rapporten klickar du på 'Create report'

5. Nu vill ett nytt fönster öppna sig och här kan du ge rapporten ett namn och en beskrivning. Du kan också inkludera/exkludera enkla element från rapporten innan den skapas. Som standard är alla element med, men du kan enkelt bocka av dom. Tryck OK när du är klar

6. Nu genereras det en rapport och du kommer in på en egen länk till er digitala rapport som du kan sända vidare med t.ex. epost eller SMS.

7. Klicka på 'Click here' för att se den digitala rapporten

8. Om du vill lägga till en signatur och evt. ett notat, klickar du på '+Signature' ikonen