Field app - arbeta i fällt
Motta och acceptera en item (uppgift)

Slik accepterar du en item som är delegerad till dig

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ska du motta och utföra uppgifter i Next Field (CHECKD), så kan det vara bra att veta hur du accepterar uppgifterna som blivit delegerade till dig.

Så länge du har Next Field-appen installerad på din mobil kommer du att kunna justera inställningarna på din telefon så att du får pushnotiser när någon skickar en uppgift till dig. Det finns också två andra sätt att hitta uppgifterna du fått:

1. I listan över notifikationer som du hittar i högra hörnet i appen (klockikonen). Denna lista kommer också alltid att öppnas när du klickar på push-notifikationen.
    En push-notifikation är en notis som kommer i mobilens egna notifikations linje.

2. Inne i punktlistan ('My Items') eller i planritningen ('Drawings') i det projekt du jobbar med. Items som sänds till dig är i utgångspunkt röda.

När du öppnat uppgiften du ska jobba i, så klickar du på 'Accept task' för att godkänna den. Punkten kommer du bli gul i ritningen ('In progress') och du kan jobba fritt med uppgiften. Ladda upp foton och kommunicera med en som delegerat uppgiften till dig.

(Acceptera genom notifikationer eller i planritningen - se under)

(Acceptera i planritningen)