Ritningar
Öka upplösningen på en PDF-ritning

På web kan du öka upplösningen på PDF-ritningar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Planritningar som laddas upp i PDF-format registreras som filer och inte som bilder (PNG, JPG). Vid några tillfällen kan detta påverka upplösningen när man zoomar helt in i ritningen. Genom att följa dessa steg säkrar du dig den bästa möjliga upplösningen på din PDF-ritning.

1. Logga din in på web.checkd.it och hitta projektet och ritningen

2. Öppna upp den ritningen du önskar att förbättra

3. Klicka på meny ikonen, de dre prickarna överst i högra hörnet, och klicka sen på 'drawing information'

4. Välj sedan mellan Low, Medium eller High

5. PDF kvaliteten uppdaterar sig automatiskt när du klickar på 'Save'