Projekter
Ändra/lägg till tags i ett projekt

Tags eller kategorier gör punkterna "smarta" och sökbara

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tags används för att identifiera vilka slags punkter man har och gör det enklare att ta ut specifika rapporter eller följa upp arbetet från web och app. Taggar som "KS", "avvikelser" och "rörläggare" identifierar uppgifter knutna till det ämnet. När man sen filtrerar kan taggar kombineras ved att f.ex. knyta "KS" och "rörläggare" samman.

För information ska bli entydig, är det viktigt att alla använder samma taggar. Detta säkrar man genom att skapa dom för hela sitt bolag.

För att lägga till eller ta bort en ny tagg i ett projekt gör du följande:

1. Välj ditt projekt från listan i projektsidan

2. Gå till fliken som heter info och klicka sedan på edit-knappen (blyertspennan)

3. Skriv in din önskade tag och tryck sedan på enter-knappen för att lägga till den

4. Tryck på "save" för att spara taggarna och dom kommer nu vara tillgänglig för alla deltagare i Field-appen

(tryck på bilden under för att få se den i egen flik)

Som användare står man fritt att välja vilka taggar man vill, men vi rekommenderar dessa:

Ämne/ämnesområde (bjud in UE-er gratis)

Typ av punkt

Typ av besiktning

Snickare

KS (kvalitetssäkring)

Besiktning

Rörläggare

Avvikelse

Egenbesiktning

Elektriker

Värnrunda

Kontroll

Målare

RUH

KS

Murare

Mottag

Ställningar

Övertagning

Betong

Köksmontör

Ventilation

Sprinklar

Inredning

Flis