Company / företag
Lägg in standard tags för bolagets projekt

Du kan enkelt sätta in standard tags för hela bolaget

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En fördel med Next Field (CHECKD) är att man kan strömlinjeforma sina projekt, också de tags man önskar att använda sig utav. För att göra detta så gör du följande:

1. Logga in på webbsidan

2. Gå till My Company i menyn på vänster sida
    - Försäkra dig om att du har rollen som company admin

3. Klicka på fliken 'Item tag manager'

4. Skriv in din önskade tag och klicka sen på enter för att lägga till den

5. När du skapar ditt nya projekt så kommer taggana ligga där

6. Om du vill ta bort tags kan du trycka på x-ikonen vid sidan av varje tag för att ta bort dom

Du har hela tiden möjligheten att uppdatera taggarna för bolaget, samt tillpassa dom för varje projekt. Här kan du läsa mer om tags, samt se en lista över tags vi rekommenderar. Tags som du skapar för hela bolaget är bara tillgängliga på nya projekt, men man kan alltid uppdatera tags på projekt från infosidan till varje projekt.

Alla tags som är skapade på firmanivå visas som standard tags när ett projekt skapas: