FAQ / Vanliga frågor
Varför fungerar inte Next Field (CHECKD) i Internet Explorer?
Varför fungerar inte Next Field (CHECKD) i Internet Explorer?
Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Next Field (CHECKD) stödjer inte Internet Explorer. Det betyder att du inte kan använda den. Orsaken är att det är Microsoft själv som har slutat att utveckla Explorer i 2014 och nu fokuserar på sin Microsoft Edge - här fungerar Next Field (CHECKD). Vi rekommenderar alla våra användare som har Internet Explorer att byta då den varken är optimerad säkerhetsmässigt eller med tanke på farten vi har med dagens internet.

En lista över nätläsare som fungerar med CHECKD, med länk till installation, finner du här: