Forms - checklistor och protokoller
Se och skapa checklistor / protokoll från web
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Checklistor och protokoll är lokaliserade i dina projekt. Du kan enkelt hitta dom och skapa nya från webben. För att göra det, följer du dessa steg:

1. Öppna det projekt du önskar att fylla ut checklista i, från webben

2. Gå till fliken som heter "reports"

3. Klicka på knappen uppe till höger som heter "new form"

4. Välj vilken checklista/protokoll och börja fylla i

Från rapportfliken hittar du också alla dina checklistor som du eller någon andra har skapat i projektet. Du kan också där välja mellan dina eller alla rapporter. Alla rapporter är skilda med färgkoder. Forms-rapporter är gröna.

(klicka på bilden för att få den upp i en egen flik)