Vad är Items?

Så här fungerar Items (uppgifter) och de olika färgkoderna i Next Field (CHECKD)

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du gör en besiktning, dokumenterar avvikelser, genomför KS arbete eller liknande, loggar du all information i 'Items' (uppgifter). Items kan skapas i en ritning eller helt utan lokation. En punkt kan delegeras till en person och all kommunikation och alla bilder ligger då i den punkten, så att det är enkelt att följa upp.

'Items' har 5 färgkoder som tydliggör vart i processen de är:

• Grå: Öppen - Denna punkten är skapad, men ligger fortsatt hos den som skapat punkten

• Röd: Delegerad - Uppgiften har blivit sänt till någon, men mottagaren har inte accepterat denna ännu

• Gul: Accepterad - Punkten är bekräftad av mottagaren. Det är nu användaren kan dokumentera sitt arbeta och kan kommunicera med ägaren av uppgiften via chatten

• Blå: Utförd - Mottagaren som har utfört arbetet har nu sagt att han är färdig med arbetet. Du kan nu kolla om du är nöjd med arbetet som är utfört och dokumentationen. Du kan välja 'Reject' på uppgiften som ligger som utförd om du inte är nöjd. Väljer du detta så går den tillbaka till status gul.

• Grön: Godkänd/stängd - Du har bekräftat att arbetet är utförd och godkänt. Punkten blir då stängd