Projekter
Radera ett projekt

Önskar du att ta bort ett projekt från Next Field (CHECKD)

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna radera ett projekt måste du ha rollen som "Project owner" i det projekt det gäller. "Project owners" kan ge den samma rollen till andra som är i det projektet, men det är bara dom som kan ta bort det helt.

Det är viktigt att veta att när du tar bort ett projekt så tar du också bort tillgången till projektdeltagare samt all data som låg i det projektet.

För att radera ett projekt gör du följande:

• Logga dig in på Next Field (CHECKD)

• Från projektsidan så vill du se att vissa projekt har tre prickar i högra hörnet. Dom prickarna indikerar en meny knapp och därifrån kan du radera projektet

• Klicka på meny knappen och välj "delete project"

• Du vill nu få upp ett nytt fönster med information om vad du tar bort när du raderar ett projekt. Tryck på "yes" för att radera.