Forms - checklistor och protokoller
Ändra namn på checklistor/rapporter

Du kan ändra namn på checklistor som skapats

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla checklistor har i början ett standardnamn för de typ av checklista du valt. När man sparar en checklista man skapat för första gång så har du möjlighet att ge den ett namn. Ibland går det fort i svängarna och då är det bra att kunna ändra namn i efterhand. För att göra det följer du dessa steg:

1. Logga in på web.checkd.it

2. Gå till fliken "Reports" och välj därefter rapporten du vill ändra namn till

3. Klicka på rapporten

4. När du öppnat rapporten så klickar du på meny ikonen upp i högra hörnet (de tre prickarna) och väljer "Edit report title"

5. Skriv in ett nytt namn och klicka på "save"

6. Då har du ändrat namnet på rapporten