Ta bort foton i Field

Ta bort foton i appen

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det kan hända att du nångång har tagit ett foto i punkten som inte skulle varit där. Det kan vara ett foto som skulle vara på en annan punkt, fel fönsterlist eller rätt och slätt en olustig selfie. Oavsett vad det skulle vara så är det som tur är enkelt att ta bort foton och det visas tydligt i loggen/tidslinjen att fotot har tagits bort.

Märk: det är bara admin/ägare av ett projekt eller den som tagit fotot som kan ta det bort.

För att ta bort ett foto på din telefon eller surfplatta gör du följande:

• Öppna appen och hitta den bild du vill ta bort

• Håll på bilden i en halv sekund så kommer ett litet fönster att öppna sig

• Välj "remove picture" och klicka "yes"

• Fotot är nu borttaget och det blir automatiskt dokumenterat i loggen