Field app - arbeta i fällt
Placera öppen punkt på ritning

Du kan skapa punkter utan ritning och senare placera ut dom på ritningen i projektet

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Man har inte alltid tid till att placera punkter på ritningen när du går en runda och för att spara tid så skapar man öppna punkter (lär om hur du skapar en punkt här)

Som tur är så kan du vid ett senare tillfälle lägga in punkten på den ritning du själv önskar. För att fästa en öppen punkt på en ritning så följer du dessa steg:

1. Öppna Next Field-appen (CHECKD) och gå in på rätt projekt

2. Öppna punkten du vill placera ut på ritningen

3. Klicka på meny ikonen som du hittar överst åt höger (de tre prickarna)

4. Välj "place item on drawing"

5. Välj ritning

6. Zooma in i det område du önskar att punkten ska vara, håll fingret en halv sekund där du vill placera den. Om du lyfter fingret från skärmen kan du sedan dra punkten dit du vill

Denna GIF visar hur du gör det