Ritningar
Radera en planritning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan radera en planritning som du laddat upp i Next Field (CHECKD). Men var försiktig. När du raderar en ritning, raderar du också alla items som ligger där, för alla i det projektet.

Det är bara projekt admins och ägare av projektet som kan radera en ritning.

För att ta bort en ritning, följer du dessa steg:

1. Logga in på web.checkd.it och hitta det projekt som ritningen tillhör

2. Klicka på menyknappen (de tre prickarna) under ritningen när du är i Drawings fliken

3. Välj "Delete Drawing"

Om du av misstag raderar en ritning med alla items på, ta kontakt med Customer Support på en gång så hjälper vi dig 😊